Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
22/11/11
Ασπρο ψωμί
Είδος ψωμιού χωρίς πίτουρα. Είναι ο πιο κοινός τύπος. Φτιάχνεται απο αλεύρι το οποίο κατά την επεξεργασία αφαιρείται το μεγαλύτερο μέρος του φύτρου και του πίτουρου, έτσι ώστε να μείνει καθαρό άμυλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου