Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
30/11/11
Γουόκ
Κοίλο μαγειρικό σκεύος που χρησιμεύει για ομοιόμορφο τηγάνισμα χωρίς πολύ λίπος. Είναι ένας τύπος τηγανιού σαν μεγάλο μπόλ όπου ετοιμάζονται κινέζικες και γιαπωνέζικες γεύσεις.
Wok
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου