Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
2/11/11
Σινουά
Το σουρωτήρι που χρησιμοποιούν επαγγελματίες μάγειρες. Εχει κωνικό σχήμα και θυμίζει κινέζικο καπέλλο, γι' αυτό ονομάζεται έτσι. Χρησιμοποιείται για φιλτράρισμα και για λιώσιμο τροφίμων για πουρέ.
Chinois
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου