Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
18/11/11
Μακαρόν
Είδος τραγανού μπισκότου γεμιστού με μαρμελάδα, κρέμα σαντιγύ, σοκολάτα κλπ. Παρασκευάζονται απο μαρέγκα (ασπράδια αυγών) και ψίχα αμυγδάλου, ενώ πολλές φορές χρωματίζονται με διάφορα χρώματα.
Στα ελληνικά λέγεται εργολάβος.
Macaron(s)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου