Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
11/10/11
Luncheon meat
Διάφορα κομμάτια κρέατος και λίπος ομογενοποιημένο σε μία μαλακή μάζα με πολλά συντηρητικά. Δεν έχει καμμία σχέση με το "ζαμπόν" (βλέπε ορισμό), είναι πολύ χαμηλότερης ποιότητας και διατροφικής αξίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου