Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/10/11
Γκιούλμπασι
Είδος κρέατος σιγοψημένου σε φούρνο με ξύλα. Το κρέας μπορεί να είναι χοιρινο, μοσχάρι, αρνί ή συνδυασμός αυτών. Σερβίρεται στο χαρτί, ή σε λαδόκολλα.
Τουρκικής καταγωγής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου