Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/10/11
Γραβιέρα Τήνου
Παρασκευάζεται απο αγελαδινό γάλα, σχεδόν με την ίδια διαδικασία όπως η "Γραβιέρα Νάξου"
(βλέπε ορισμό
). Ομως επειδή υπάρχουν διαφορές στη χλωρίδα του νησιού, το τυρί είναι πιο κίτρινο απο το αντίστοιχο της Νάξου, πιο γευστικό και πιο αρωματικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου