Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
18/9/11
Marzipan
Μείγμα απο ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα αμύγδαλα, ζάχαρι, ροδόνερο ή ανθόνερο. Χρησιμοποιείται σε μπισκότα, κέικ, αμυγδαλωτά, ζαχαρωτά, τούρτες
Αμυγδαλόπαστα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου