Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
28/9/11
Μπύρα Λάγκερ
Lager θα μπορούσε να ονομασθεί η κάθε βυθοζύμωτη μπίρα. Στο παρελθόν η ζυμωση γινόταν σε παγωμένα κελάρια για πολύ καιρό. Σήμερα ο όρος δηλώνει όλες τις κοινές "ξανθές" μπύρες που δεν είναι κάποιας ειδικής κατηγορίας.
Lager
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου