13/9/11

Charlotte

Είδος γλυκίσματος που αποτελείται απο σαβουαγιάρ, βούτυρο και βραστά μήλα ενώ τρώγεται ζεστό. Τα υλικά τοποθετουνται σε μία βαθιά και στρογγυλή φόρμα.

Ιστορία :
Δημιουργήθηκε απο τον Marc-Antoine Careme και ονομάσθηκε έτσι πρός τιμήν της βασίλισσας Charlotte (1744-1818), συζύγου του Γεωργίου ΙΙΙ.

Σαρλότ

Charlotte russe: Aποτελείται απο σαβουαγιάρ, κρέμα και ζελέ φρούτων και τρώγεται κρύα.

Σαρλότ ρύς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου