Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
1/9/11
Αραμπιάτα
Ιταλικής καταγωγής σάλτσα με βάση την ντομάτα και τις πιπεριές τσίλι. Θεωρείται απο τις πιό πικάντικες και καυτερές σάλτσες της Ιταλίας. Χρησιμοποιείται σε πίτσες, κρεατικά, πουλερικά, ζυμαρικά ακόμη και σε θαλασσινά.
Arrabbiata
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου