Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/9/11
Σαβόρο
Πικάντικη σάλτσα που αποτελείται απο ελαιόλαδο, ξύδι, σταφίδες, μυρωδικά (δάφνη, δενδρολίβανο, σκόρδο). Με τη σάλτσα αυτή περιχύνονται τηγανιτά ψάρια.
Κερκυραίκης προέλευσης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου