Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/9/11
Σοφρίτο
Φαγητό που αποτελείται απο λεπτοκομμένα κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος. Το τσιγαρίζουμε με σκόρδο και μαϊντανό, σβήνετε με ξύδι.
Σερβίρεται με ρύζι ή πουρέ πατάτας.
Κερκυραϊκής προέλευσης.
soffrito
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου