Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
1/9/11
Πόσσιας
Πόσσιας η κρασοτύρι. Απέξω έχει το χρώμα του κρασιού.
Εσωτερικά είναι λευκό τυρί που παρασκεύαζεται απο πρόβειο γάλα,κατσικίσιο ή ,η μείγμα και των δύο.
Παρασκεύαζεται στη Κώ σε μακριές φόρμες σαν μπαστούνια.Η γευση τουείναι φίνα και λεπτή .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου