Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
9/9/11
Αραβοσιτέλαιο
Παράγεται απο τους καρπούς του αραβόσιτου. Είναι πολύ πλούσιο σε πολυακόρεστα και αρκετά σε μονο ακόρεστα. Χαρακτηριστικό είναι το χρυσαφί του χρώμα. Χρησιμοποιείται κυρώς για τηγάνισμα και για τη δημιουργία της μαργαρίνης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου