Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
12/8/11
Σοφρίτο λαχανικών
Σωτάρισμα σε λάδι κρεμμυδιών και σκόρδου, μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τις πιπεριές και σε λίγο τις ντομάτες και την δάφνη
Πηγή:
http://hungryforhungry.blogspot.com/2007/03/rabo-de-toro.html#comments
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου