Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
24/8/11
Τάρτα τατέν
Τάρτα με μήλα πασπαλισμένη με ζάχαρη. Τα μήλα σκεπάζεται απο γλυκιά ζύμη και όταν ψηθεί αναποδογυρίζονται και καραμελώνονται στο γκρίλ. Δημιουργήθηκε στη Γα
λλία απο τους αδελφούς Τατέν.
(Tarte tatin)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου