Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
17/8/11
Κεφαλοτύρι
Υποκίτρινο έως λευκό σκληρό τυρί με πολλές τρύπες. Παρασκευάζεται απο πρόβειο γάλα ή μείγμα πρόβειου με κατσικίσιο. Είναι αλμυρό, λιπαρό και πικάντικο. Ιδανικό για μακαρόνια στην τριμμένη του μορφή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου