Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
28/7/11
Μπίσκ
Είδος σούπας, πηχτής σαν κρέμα με βάση θαλασσινά και κρέμα γάλακτος ή κρόκους. Τα θαλασσινά δίνουν στη σούπα ένα ρόδινο χρώμα. Παραδοσιακή γαλλική σπεσιαλιτέ.
Bisque
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου