Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
29/7/11
Τουλουμοτύρι
Φρέσκο λευκό μαλακό τυρί που ωριμάζει μέσα σε τουλούμια*
Κατάγεται απο την Αγιάσο της Λέσβου
(*τα τουλούμια ήταν αναποδογυρισμένα τομάρια ζώων ραμμένα σαν ασκιά, όπου οι τρίχες είναι απο μέσα ώστε να ακουμπούν πάνω στο τυρί)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου