Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
6/12/15
Βουτήματα
Ετσι ονομάζεται μία κατηγορία μπισκότων που είναι πιο μικρά και πιο μαλακά απο τα άλλα. Συνήθως είναι αφράτα, τραγανά, γλυκά ή αλμυρά, με διάφορα σχήματα. Συνοδεύουν το καφέ, το τσάϊ, τη ζεστή σοκολάτα και κάθε αγαπημένο ρόφημα.
Cookies
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου