Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
18/10/12
Γκρεμολάτα
Είδος σάλτσας με σκόρδο, μαϊντανό και ξύσμα λεμονιού. Μπορεί να προστεθούν και άλλα υλικά όπως τριμμένη παρμεζάνα, ατζούγιες, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, κλπ. Οι Ιταλοί τη βάζουν σε πιάτα κρεατικών πρίν τα σερβίρουν
Gremolata
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου