Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
11/10/12
Αυγά πίκλες
Βραστά σφιχτά αυγά που έχουν ξεφλουδιστεί και διατηρούνται σε διάλυμα ξιδιού με προσθήκη αλατιού και μπαχαρικών. Τοποθετούνται σε γυάλινα δοχεία που γεμίζονται προαιρετικά με κόκκους πιπεριού, σκόρδο, δαφνόφυλλα.
Pickled eggs
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου