Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
3/4/12
Χερμπαμάρε
Μείγμα μπαχαρικών με θαλασσινό ή ραφιναρισμένο αλάτι. Περιέχει αποξηραμένα σέλινα, πράσα, κάρδαμο, κάπαρη, σκόρδο, κρεμμύδια, μαϊντανό, λυκίσκο, δενδρολίβανο, μαντζουράνα, βασιλικό, φύκια και πλαγκτόν του ωκεανού.
Herbamare
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου