Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
3/4/12
Μπαλτάς
Είδος μαχαιριού με πολύ φαρδιά λεπίδα απο ανοιξείδωτο ατσάλι και κοντή χειρολαβή. Μοιάζει λίγο με τσεκούρι. Χρησιμοποιείται στο σπάσιμο οστών κρεάτων, για τη κοπή μεγάλων κομματιών, για να κόβουμε παϊδάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου