Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
25/3/12
Enchilada
Μαλακές πίτες τύπου "Τορτίγιας"(βλέπε ορισμό) που γεμίζονται με κομμάτια κρέατος ή και πουλερικών, μαζί με τυρί. Περιχύνονται με καυτερή σάλτσα με τσίλι και ψήνονται στο φούρνο.
Μεξικάνικης καταγωγής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου