Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
14/2/12
Λιμοντσέλο
Είδος ιταλικού λικέρ. Παρασκευάζεται απο χυμό φλούδας λεμονιών, σιρόπι και αλκοόλης (έως 33%) . Σερβίρεται σαν "απεριτίφ" (βλέπε ορισμό) σε ποτηράκια του λικέρ με πάγο.
Κατάγεται απο τη Σικελία και Ν. Ιταλία.
Limoncello
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου