Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
14/2/12
Πισία
Είδος ζύμης που γεμίζεται με τυρί, ή πουρέ πατάτας ή βρασμένες τσουκνίδες και πλάθεται σαν πιτάκια. Ψήνεται στο φούρνο και σερβίρεται πασπαλισμένη με ζάχαρη. Μπορεί να τηγανισθεί και στο τηγάνι.
Κατάγεται απο το Πόντο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου