Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
24/11/11
Paris Brest
Είδος γλυκού που αποτελείται απο 3 δαχτυλίδια ζύμης σού, πασπαλισμένα πρίν το ψήσιμο με αμύγδαλα. Οταν κρυώσει χωρίζεται στη μέση και γεμίζεται με κρέμα ζαχαροπλαστικής και καραμελωμένα αμύγδαλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου