Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
4/11/11
Flan
Είδος γεμιστής τάρτας με κρέμα και φρούτα. Η ζύμη της είναι τύπου "shortbread"(βλέπε ορισμό) και παρασκευάζεται είτε γλυκιά είτε αλμυρή. Η πίτα "Quiche" (βλεπε ορισμό) είναι βασισμένη σε ζύμη flan
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου