Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
23/11/11
Κρέμα καραμελέ
Είδος κρέμας απο αυγά, γάλα και ζάχαρη. Τοποθετείται σε φόρμα ή ατομικά φορμάκια και ψήνεται στο φούρνο. Συνήθως προτού ρίξουμε τη κρέμα στη φόρμα βάζουμε στο πάτο λιωμένη καραμέλα. Αφού κρυώσει ξεφορμάρεται και σερβίρεται.
creme caramel
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου