Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
22/11/11
Αραβικός καφές
Καφές με την μορφή σκόνης, εμπλουτισμένος με κάρδαμο, μοσχοκάρυδο ακόμα και σαφράν. Πίνεται χωρίς γάλα ή ζάχαρη. Στις Αραβικές χώρες η προετοιμασία και το σερβίρισμα του, θεωρείται σύμβολο φιλοξενίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου