9/11/11

Ιταλική μουστάρδα

α) Μουστάρδα με φρούτα . Είναι φτιαγμένη απο μείγμα με διάφορα φρούτα όπως σύκα, κεράσια, κομμάτια απο αχλάδι, λεμόνι, ροδάκινο, ζαχαρωμένα μέσα σε σιρόπι που περιέχει λάδι μουστάρδας. Εξαιτίας της γλυκόξινης γεύσης της χρησιμοποιείται και σαν σάλτσα για τα κρύα κρέατα.

Mostarda di frutta

b) Μουστάρδα ντομάτας. Φτιάχνεται από λιαστές ντομάτες, ολόκληρους σιναπόσπορους, ξίδι κρασιού, ζάχαρη, αλάτι, οξέα τροφίμων και μπαχαρικά και είναι αρκετά εύγευστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου