Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
4/11/11
Τυρί Φιλαδέλφεια
Μαλακό άσπρο τυρί-κρέμα φτιαγμένο απο κρέμα και γάλα με αρκετά λιπαρά. Χρησιμοποιείται σαν άλειμμα του ψωμιού και στην παρασκευή γλυκών. Είναι ένα συστατικό και του γλυκού "Τιραμισού" (βλέπε ορισμό).
Philadelphia
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου