Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
29/10/11
Rosette
Εϊδος αλλαντικού απο τη Λυών, είναι φτιαγμένο απο άπαχο χοιρινό και τυλίγεται απο το παχύ έντερο του χοίρου. Είναι ένα μακρύ σαλάμι που όσο πιο πολύ ωριμάσει τόσο πιο ωραίο γίνεται
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου