Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
19/10/11
Ravigote
1) Είδος σάλτσας απο λευκό κρασί, μυρωδικά και κρεμμύδια.
2) Είδος βουτύρου υποπράσινου χρώματος με ψιλοκομμένα μυρωδικά που σερβίρεται κρύο σαν επάλειψη ή διακόσμηση.
beurre de Ravigote
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου