Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
24/10/11
Cointreau
Είδος λικέρ με άρωμα γλυκών και πικρών πορτοκαλιών. Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική για να δώσει άρωμα σε παγωτά, γλυκά και φρουτοσαλάτες.
Παράγεται στον Άγιο Βαρθολομαίο D' Anjou, ένα προάστιο της Angers στην Γαλλία. Το Cointreau χρησιμοποιείται μερικές φορές και ως χωνευτικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου