Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
29/10/11
Ταχίνι
Γλυκιά πάστα φτιαγμένη απο το άλεσμα του σπόρου του σουσαμιού. Χρησιμοποιείτε στη παρασκευή ψωμιού, μπισκότων και κέικ.
Στη μαγειρική είναι βασικό συστατικό σε σάλτσες και στο "Χουμους" (βλέπε ορισμό).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου