Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
25/10/11
Μπάντζος
Απαχο σχετικά ημίσκληρο, λευκό τυρί άλμης. Κομμένος σε τετράγωνα κομμάτια βάρους ενός κιλού. Παράγεται από πρόβειο γάλα η αιγοπρόβειο. Ο καλύτερος τρόπος να το γευτεί κανείς, είναι σε σαγανάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου