Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/10/11
Γιουβέτσι
1) Πλατύ και ρηχό πήλινο σκεύος για φαγητά ψημένα στο φούρνο
2) Συχνά όμως αναφέρεται ο όρος και στον τρόπο μαγειρέματος μέσα στο πήλινο σκεύος, φαγητά ως επι το πλείστον απο κρέας κοκκινιστό με ζυμαρικά π.χ. κριθαράκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου