Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
29/10/11
Μπρεζάολα
Είδος ιταλικού αλλαντικού από αποξηραμένο βοδινό κρέας με σκούρο κόκκινο χρώμα και εκλεκτή γεύση. Είναι απο τα κλασσικότερα ορεκτικά της Ιταλίας, κόβεται σε λεπτές φέτες, συνοδεύεται με ελαιόλαδο και λεπτές φέτες παρμεζάνας.
Bresaola
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου