Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
30/10/11
Τιραμισού
Είδος τούρτας με κρέμα απο τυρί μασκαρπόνε ή φιλαδέλφεια πάνω σε βάση απο σιροπιασμένο παντεσπάνι σοκολάτας πασπαλισμένη με κακάο σε σκόνη. Στα ιταλικά σημαίνει "τσίμπησέ με".
Ιταλικής καταγωγής, Tiramisu
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου