Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
31/10/11
Φοντί σαβαγιάρ
Μοιάζει με το απλό "φοντί" (βλέπε ορισμό), μόνο που εδώ το σκεύος περιέχει λιωμένα τυριά(ένα με πολλά λιπαρά και ένα πιο ελαφρύ) μαζί με άσπρο κρασί και κιρς. Αντί για κρέας συνοδεύεται με κύβους μπαγιάτικου ψωμιού.
Fondue savoyard
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου