Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
11/9/11
Roast beef
Ειδος μοσχαρίσιου κρέατος, κυλόττο ή στρογγυλό, ψημένο στο φούρνο.
Παραδοσιακά στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία το τρώνε ψητό τις Κυριακές, ή αλλιώς και σε σάντουϊτς.
Ροστ μπιφ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου