Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
15/9/11
Μασκαρπόνε
Μαλακό αγελαδινό τυρί με κρεμώδη υφή. Κατάγεται απο την Ιταλία, απο την περιοχή της Λομβαρδίας. Με την κρέμα γάλακτος που παράγεται από αυτό το γάλα φτιάχνεται το περίφημο βενετσιάνικο γλυκό τιραμισού.
Mascarpone
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου