Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
11/9/11
Καρέμ, Aντονίν
Ενας απο τους μεγαλύτερους γάλλους σέφ όλων των εποχήν που θεωρείται ώς ο θεμελιωτης της κλασσικής Γαλλικής Κουζίνας ως "Η Μεγαλοπρεπής" (La grande cuisine).
(Marie Antoine) Antonin Caréme (1784-1833)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου