Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/9/11
Πορπέτες
Ετσι λένε οι Κερκυραίοι τους κεφτέδες με κόκκινη σάλτσα. Εναλλακτικά φτιάχνουμε ένα μείγμα απο αντζούγιες, πανσέτα, τυρί και μοσχοκάρυδο την οποία προσθέτουμε στον κιμά και τα ζυμώνουμε όλα μαζί.
Κερκυραϊκής προέλευσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου