Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
26/9/11
Βερμιτσέλι
Πολύ λεπτά ζυμαρικά που χρησιμοποιούνται συχνά σε σούπες και πουτίγκες. Στην ασιατική μαγειρική τα παρασκευάζουν απο ρύζι. Η ονομασία "βερμιτσέλι" σημαίνει "σκουληκάκια"
vermicelli
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου