Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
26/9/11
Αυγοκόβω
Φτιάχνουμε κατ' αρχήν σάλτσα "αυγολέμονο" και μετά τη ρίχνουμε λίγη-λίγη μέσα στο φαγητό που έχουμε ετοιμασει, ενώ ανακατεύουμε συνεχώς ώστε να μη πήξει.
Βλέπε "αυγολέμονο" στις ετικέτες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου