Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
24/8/11
Ταρατόρ
Είδος κρύας σούπας που τρώγεται στην Βουλγαρία το καλοκαίρι. Αποτελείται απο γιαούρτι, αγγούρια, σκόρδο, γάλα, άνηθο, χυμό λεμονιού και ηλιέλαιο. Σερβίρεται με πάγο.
(tarator, таратор, таратур)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου